Serveis de fontaneria

Garantint un Flux Continu d'Aigua i Comoditat

La fontaneria és un element essencial en qualsevol llar, empresa o edifici. Garanteix que l'aigua arribi a les nostres aixetes, dutxes i sanitaris amb seguretat i eficiència, proporcionant una comoditat essencial a la vida quotidiana. Aquesta xarxa de tuberies i conductes oculta exerceix una funció crucial que sovint passem per alt fins que es presenta un problema.

Els serveis de fontaneria abasten una àmplia gamma d'aspectes. Des de la instal·lació inicial d'aquestes xarxes en nous projectes fins al manteniment i les reparacions necessàries en instal·lacions existents. Això implica l'ús de materials duradors i tècniques precises per assegurar una connexió eficient.

La seguretat és una prioritat en la fontaneria. L'ús de tuberies i accessoris de qualitat, així com la correcta instal·lació i connexió de les mateixes, garanteixen la prevenció de fuites i avaries. La fontaneria també es relaciona amb l'eliminació d'aigües residuals, una tasca que exigeix l'ús de desaigües i sistemes de drenatge fiables per a evitar problemes de contaminació.

La comoditat també està vinculada a la fontaneria. Els serveis de fontaneria asseguren un subministrament constant d'aigua calenta i freda, essencial per a tasques diàries com ara rentar-se les mans, prendre una dutxa relaxant o cuinar. Els sanitaris eficients i les aixetes que funcionen correctament són indispensables per al benestar diari.

Mantenir les instal·lacions de fontaneria en bon estat i en conformitat amb les normatives legals és fonamental per a la seguretat i la comoditat dels ocupants d'un edifici. Un servei de fontaneria de qualitat no només resol problemes, sinó que també els prevé i garanteix el funcionament continu d'aquesta xarxa vital dins del nostre entorn. La fontaneria, sovint invisible, és un element inestimable per a la nostra qualitat de vida.

Els nostres serveis de fontaneria

Butlletins

Els butlletins són documents oficials emesos per professionals autoritzats que certifiquen la conformitat de les instal·lacions amb les normatives vigents. Són necessaris per garantir la legalitat i seguretat de les instal·lacions i solen ser requerits en tràmits administratius relacionats amb les instal·lacions.

Grups de Pressió

Els grups de pressió són sistemes que augmenten la pressió de l'aigua per garantir un subministrament adequat en edificis de molts pisos o amb necessitats especials. Aquests sistemes permeten una distribució eficient de l'aigua a tots els nivells de l'edifici.

Desaigües Generals

Les desaigües generals són les xarxes de tuberies i conduccions que transporten les aigües residuals i pluvials fora de les llars i empreses cap a la xarxa de sanejament o de recollida. Asseguren una eliminació segura i eficient d'aquestes aigües.

Instal·lacions Interiors

Les instal·lacions interiors es refereixen als sistemes i les tuberies que connecten els aparells i fixtures a les xarxes d'aigua, gas o electricitat dins de les llars o empreses. Aquestes instal·lacions asseguren que l'aigua arribi als sanitaris, els aparells funcionin i que l'electricitat estigui disponible a l'interior de l'edifici.

Bombes de Bombeig

Les bombes de bombeig són dispositius que s'utilitzen per elevar o transportar fluids, com aigua o altres líquids, d'una ubicació inferior a una superior. Són essencials en situacions on la pressió natural de l'aigua no és suficient per arribar a les àrees desitjades.

Sanitaris, Aixetes i Mobiliari de Bany

Aquesta categoria inclou tots els elements relacionats amb la provisió i el drenatge de l'aigua a les zones de bany. Això pot incloure sanitaris, aixetes, dutxes, lavabos i el mobiliari bany com armaris i miralls, tot dissenyat per a funcionar eficaçment i afegir comoditat als espais de bany.

Cada un d'aquests punts té un paper específic en les instal·lacions d'una llar o empresa, assegurant que l'aigua, el gas i l'electricitat estiguin disponibles i funcionin de manera segura i eficient.