Serveis d'Elèctrica

Instal·lacions Elèctriques: Garantint Seguretat i Eficiència

Instal·lació de Nous Sistemes

Si esteu construint una nova llar o renovant la vostra empresa, compteu amb nosaltres per a l'instal·lació del sistema elèctric. Planifiquem i executem cada detall per assegurar-vos que el vostre sistema sigui segur, eficient i compleixi amb les normatives vigents. Des dels cablejats fins als panells de control, ens assegurem que tot funcioni de manera harmoniosa.

Reparacions Ràpides i Efectives

Les avaries elèctriques poden ser disruptives i perilloses. Quan experimenteu problemes, estem disponibles de manera ràpida per a identificar i solucionar els problemes. El nostre equip de tècnics qualificats és expert en la resolució d'averies elèctriques de tot tipus. La vostra seguretat és la nostra prioritat.

Manteniment Preventiu

La millor manera d'evitar avaries és amb el manteniment preventiu. Ofertem programes de manteniment adaptats a les vostres necessitats per assegurar que el vostre sistema elèctric estigui en òptimes condicions en tot moment. Aquest enfocament ajuda a estalviar temps i diners a llarg termini.

Eficiència Energètica

Com part dels nostres serveis, també us assessorem sobre com millorar l'eficiència energètica. Podem identificar oportunitats d'estalvi d'energia mitjançant l'ús de tecnologies més eficients i la instal·lació de dispositius de control d'energia. Això pot resultar en una reducció significativa de les factures d'electricitat.

La vostra comoditat i seguretat són les nostres prioritats absolutes. Quan confieu en nosaltres per a les vostres instal·lacions elèctriques, us convertiu en part de la nostra missió de proporcionar un subministrament elèctric segur i eficient. Estem aquí per satisfer totes les vostres necessitats elèctriques, ja sigui per a la vostra llar o empresa. Confieu en els experts i gaudiu de la tranquilitat de tenir un sistema elèctric que funcioni a la perfecció.

Els nostres serveis d'elèctrica

Quadres Habitatges i BT

Aquest servei es refereix a la instal·lació, muntatge i manteniment de quadres elèctrics en habitatges i instal·lacions de baixa tensió (BT). Aquests quadres actuen com a centres de control per a la distribució elèctrica i asseguren un subministrament elèctric segur i eficient.

Comprovació Elèctrica REBT

La comprovació elèctrica segons el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió (REBT) implica l'avaluació i verificació de les instal·lacions elèctriques per assegurar que compleixen amb les normatives i estàndards de seguretat. Aquest procés garanteix que les instal·lacions siguin segures i estiguin en conformitat amb la llei.

Butlletins de Reconeixement i BT

Els butlletins de reconeixement són documents oficials que certifiquen que les instal·lacions elèctriques compleixen amb els requisits legals i estan en bon estat de funcionament. Són necessaris per realitzar tràmits com canvis de subministrament o altres procediments administratius relacionats amb l'electricitat.

Quadres Comptadors

Aquests quadres alberguen els comptadors elèctrics i els seus dispositius de control associats. Són components clau en les instal·lacions elèctriques per a la mesura i facturació precisa del consum d'electricitat.

Instal·lacions Interiors i Exteriors

Aquest servei implica la planificació, instal·lació i manteniment d'elements elèctrics tant en espais interiors com exteriors. Això pot incloure il·luminació, xarxes de distribució elèctrica i altres components per a diverses aplicacions, com ara edificis, parcs i altres entorns.

Programació d'Autòmats

La programació d'autòmats implica la configuració i programació de sistemes d'automatització i control, com ara sistemes de control industrial o dispositius domòtics. Aquest servei permet la gestió eficient i automatitzada de diferents processos i sistemes elèctrics.

Aquests serveis són essencials per a la gestió i el funcionament segur de les instal·lacions elèctriques en una àmplia gamma d'entorns, assegurant que compleixin amb les normatives i estiguin en òptimes condicions de funcionament.